Да станеш приемен стопанин

Да станеш приемен стопанин

 

„НИЕ МИСЛИМ, ЧЕ ЛЮБОВТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ, НО ЗА НЕЯ Е ДОСТОЕН ВСЕКИ”
майка Тереза

 

 

 

 

 

В последните месеци се наблюдава изоставяне на домашни любимци, болни или възрастни на улицата или в Приюта за безстопанствени кучета – Община Бургас.

Това са животни, които са живели в домашни условия и нямат инстинкта да оцеляват.

Те в много по-голяма степен се нуждаят да продължат живота си обгрижвани от стопани.

Очакваме желаещи да бъдат приемни стопани на изоставени домашни любимци да се свържат с нас.

Осиновявайки куче вие спасявате живота на приятел!

За да осиновите куче от Приюта трябва да попълните
Декларация за осиновяване
.

Защо куче от приюта?

Ако желаете верен приятел или пазач, трябва да посетите Приюта за безстопанствени кучета на Община Бургас в Местност „Пода”.

Ние ще Ви предложим възможно най-подходящото за Вас, изхождайки от Вашето желание и възможности.

Предимствата да си вземе любимец от Приюта са много:

 • осиновяването на животни не се заплаща;
 • животните от Приюта се привързват силно към осиновителите си и им отдават цялата си любов и вярност;
 • кучета са здрави, кастрирани, ваксинирани и обезпаразитени.Всичко това спестява много време, средства и проблеми в грижата Ви за домашния любимец;
 • кастрираните кучета се освобождават от заплащане на годишна такса за притежание за куче.
 • Вземайки домашен любимец от Приюта Вие извършвате едно добро дело и възпитавате децата си в доброто.

Можете да станете истински герой в очите на вашия нов, лоялен и признателен другар.

Място за вашият коментар

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
* задължително поле

 

Коментари

 1. Търся куче мъжко до 1 година/за предпочитане два месеца/

   

 2. Здравейте,искам да намеря стопани за мъжка каракачанка,която е на около 8 год.Гледана в двор ,но за жалост стопанина почина .Рекс е добър пазач ,добродушен ,но самотен

   

 3. Толкова лошо ми става, когато виждам коментари от сорта на „имате ли породисти кученца“ или „искам еди си каква порода“… Защо ВИНАГИ хората търсят породисти?! Не смятате ли, че другите душички не са хубави кученца…

   

 4. Абе хора нормални ли сте ? Като искате породи отидете си купете, тука е да ПОМОГНЕШ И СПАСИШ една душичка……интересчий , вие не заслужавате да имате куче до вас

   

 5. Здравейте, аз и двете ми деца днес следобед, решихме да се разходим до ПРИЮТА за кучета гр.Бургас.Беше невероятно преживяване за мен, още повече за дъщерите ми! Останаха толкова развълнувани, че вече обмислят, кои кученца ще си осиновят.“Само да си съгласна мамо“- проплакват и двете в глас.Хората ни посрещнаха много радушно, бяхме свидетели на доброволци, носещи храна за животните.Този момент беше показателен, че бездушието не е във всички.Вече почти се замислям за приемна грижа за едно от тези изстрадали същества.Сигурна съм, че се грижат добре за кучетата, беше чисто в клетките.Не смятам,че е справедливо да се обвиняват хората , които се грижат в ПРИЮТА,че няма достатъчно фотоси за кучетата.И аз така си мислех, но след днешните емоции….Заслужава си да „за лудо“ да биеш път до там.А що се отнася до отговорите на служителите сигурна съм,че те приемат кучетата, като свои деца и изказа като: „Искам специална порода, ама нека да е по-така“,би подразнил всеки отишъл на място,а още повече хората които ги поемат в много тежки моменти и ги приповдигат за да са в състояние такива като НЯМА ЗНАЧЕЕННИЕ, да бъдат благосклонни да одобрят портфолиото на някое пале.Чувствам се удовлетворена след днешния следобед.Показах на децата си, че човещината все още е присъща на хората

   

 6. Здравейте,
  търсим си куче /дворно/по възможност породисто/Прекрасни условия.Откраднаха ни Каракачанска овчарка и искаме незабавно да си намерим куче.
  Благодаря предварително

   

 7. Търсим си куче ако някой подарява , по възможност Пинчер или да е от дребна порода / женско / . Вече си имам ме пинчер /мъж / на 9 месеца , за да не се карат . Може и като приемно семейство . Добре би било ,по някоя снимка да качите на този сайт. Не знам какво целите , с това . Но да , ви припомня че има и не само , кучета но и хора в неравностойно положение . Така че на някой може да му е трудно да дойде при вас . Благодаря за разбирането , и ако съм засегнал нечии интереси се извинявам .

   

 8. Здравейте,искам да осиновя куче от порода немска овчарка или българско овчарско куче,малко,може и хъски.Ще очаквам вашият отговор дали имате такива породи.

   

 9. Доста хора са питали, но и аз ще питам. Имате ли породисти кученца? И ако може да попитам, какви породи. Интересувам се от малки кученца. Живея в апартаментче и няма как да взема голямо, имам двор, но и той не е много голям.

   

 10. Да, хубаво би било да има как да се видят през сайта кучетата, но това изобщо не означава, че бъдещият собственик не трябва да се запознае лично с кучето и да направи няколко срещи и да види дали си пасват. Това не е хляб от магазина, а другар за бъдещите 10 години. По цвят и размер, а за по-тенсогръдите и порода е невъзможно да разбереш дали това е твоето куче.
  Мен ми се щеше да видя информация за кучета, които имат нужда от временни грижи, социализация и т.н., понеже не мога да осиновя за момента.

   

 11. Като гледам НИЩО и половин работа на този сайт…Всичко толкова красиво изписано за приюта, но истинската работа е нула. Хората пишат, че искат да вземат кученце, а отговорьт:“Не разбирам.Какво искате т.п.“ Та кой ще ви пише друг път? Къде са снимките с описание на предлаганите кучета?За какво е създаден интернет и този сайт ? За да идват хора залудо чак до приюта за да огледат кучета? Защо има толкова злоба в отговорите на служителите ? Или и хората , и животните вече са на едно ниво за вас?

   

 12. Здравейте, искам да си взема кученце от вас. Аз търся малки питбулчета и мъжки и женски моля отговорете ми на профила.

   

 13. Здравейте. Искам да ви попитам имате ли породисти кученца в момента?

   

 14. Здравейте, бих искала да си взема куче от вас, живеем в къща с огромен двор. Може ли да ми кажете какви мъжки кучета имате. Благодаря!

   

 15. Iskam da si vzema ku4e ot vaas.Ako moje da mi izpratite aktualen spisak na majki ku4enza na vazrast do 6m. Pozdravi Estel

   

 16. Изабела, какво точно очаквате да направим? Да доставим кучета до дома Ви? Извинете, не разбрах…

   

 17. Здравейте, наскоро ми починаха и двете кученца от два дена не спирам да проверявам Кучешки приюти аз съм от Бяла Слатина и ми е малко трудно да стигна до Бургас а съм свикнала да имам домашни любимци 0божавам кучета пишете ми и ми кажете дали можете да направите нещо по въпроса.

   

 18. Извинете,но къде има ли актуален списък със малки кученца?

   

 19. В Приюта за безстопанствени кучета на Община Бургас временно се настаняват безстопанствени кучета /родени като такива, загубени или изоставени от своите собственици на улицата/ и животни, които са доведени от граждани. В последните месеци се наблюдава увеличение на броя изоставени домашни любимци на улицата и в Приюта. Това са животни, които са живели в домашни условия и нямат инстинкта да оцеляват. Понякога това са породисти животни.
  За съжаление не можем да се ангажираме да изпълним Вашето желание, тъй като Приюта не е „зоомагазин или развъдник за породисти животни“ и не можем да Ви гарантираме, че през месец септември в Приюта ще има малко кученце порода териер за осиновяване.

   

 20. Интересувам се,дали има породисти кучета в приюта?Може би през септември ще взема едно куче.Но искам да е малко.Като териерите,такова дребничко.Живея в апартамент и нямам възможност да се грижа за голямо куче,затова искам мъничко.Благодаря ви предварително 🙂