KYЧЕТАТА ОТ ПРИЮТА В БУРГАС ОЧАКВАТ СВОИТЕ НАСТОЙНИЦИ

Ако мечтаете за домашен любимец, но нямате възможност да го отглеждате вкъщи, това вече не е проблем.

Приютът за безстопанствени кучета в Бургас даде началото на нова кампания, в която всеки може да стане настойник на някое от отглежданите там животни.

Първият четириног приятел с настойник е каракачанската овчарка Бък. Неговият човек осигури средства за отглеждането му за цяла година.

Ако станете настойник, може да подпомагате със средства отглеждането на избраното от вас животно, а в свободното си време да го водите на разходка или да се впускате в забавни игри.

В кампанията може да се включи всеки без ограничение. А освен настойник, може да станете и истински осиновител, като вземете за отглеждане в домашни условия някое от животинките.

Освен  че се подпомага работата на приюта, кампанията има и друга важна социална функция. Полагането на грижи за животните създава у подрастващите чувство за отговорност и правилно отношение към тях и природата.

Кучетата в Бургаския приют са с различни размери- малки, средни, големи и всеки има възможност да си хареса желания от него приятел. Четириногите са социализирани и преминали през всички необходими прегледи, касрирани са и обезпаразитени.

Те ви очакват!

АВТОР: Мариета Ханджиева