Ако си търсите домашен любимец

Ако си търсите домашен любимец, може да го откриете на 9 октомври 2022г. в Морската градина

Ако търсите куче за домашен любимец, но още не сте намерили подходящото животно, може да откриете своя нов четириног приятел още тази седмица.

На 09 октомври, неделя, от 10:00 до 14:00 часа в Морската градина до Пантеона всеки ще има възможност да се запознае с част от обитателите на Приюта за безстопанствени кучета на Община Бургас и да открие своя нов приятел.

Осиновителната кампания е под надслов „Любовта няма порода“, а нейни инициатори са Община Бургас и партньорски организации.

По време на инициативата всеки ще има възможност да се срещне отблизо с харесано от него животно, да го разходи, погали и при желание да го вземе в своя дом. Питомците на приюта са обезпаразитени и ваксинирани, като за тях са полагани всички необходимите грижи, от които се нуждае едно животно.

По време на събитието ще може да научите интересна информация как се извършва осиновяването, какви са ползите от него и кои са най-важните грижи, които трябва да полагате за домашния любимец.

Практиката за осиновяване на домашни любимци е разпространена в много държави, като тя става все по-предпочитана вместо закупуването на скъпо породисто животно.

Заповядайте, вашият нов четириног приятел ви очаква!

осиновителна кампания
осиновителна кампания